• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani

eclere de casa
Deserturi

Eclere de clasa

Iata de ce ai nevoie si cum sa faci cele mai bune eclere de casa si sa le faci o surpriza dulce celor dragi. Ingrediente pentru eclere de casa: Pentru crema de vanilie: 4 oua 270g zahar tos 200g faina 750ml lapte 5 pliculete de vanilie Pentru aluatul de eclere de casa: 500ml apa 250g

Mai multe
Ecler cu ciocolata si frisca
Deserturi

Ecler cu ciocolata si frisca

Ingrediente: unt 100 g faina 125 g jumatate de lingurita cu sare 4 oua apa 125 ml Crema de ciocolata:  o cana cu lapte rece trei linguri de zahar doua linguri de cacao o lingura de faina esenta rom unt 50 g  frisca batuta 300 ml Glazura:  patru linguri cacao, 6 linguri de apa Preparare:

Mai multe
Eclere
Deserturi

Eclere

Ingrediente: Aluatul: lapte 250 ml, ulei 100 ml, faina 125 g, 4 oua, 2 linguri zahar, sare Crema: lapte 500 ml, zahar 150 g, 2 pliculete zahar vanilat, faina 50 g, 4 galbenusuri, unt 25 g Glazura: unt 50 g, 3 linguri zahar pudra, 3 linguri cacao, 3 linguri apa Preparare: Aluatul: Se fierbe laptele

Mai multe
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2021 Ringier Romania SRL