Ingrediente: 500 g aluat foietaj 400 g somon filé sare piper zeama de lamaie Pentru garnitura: 600 g cartofi cimbru verde 3-4 catei usturoi 300 g ciuperci o legatura patrunjel 50 g unt un galbenuÅŸ pentru uns o lingurita ulei Preparare: Se scoate aluatul de la rece si se lasa sa se dezghete
Ingrediente: file de peste (cod), sare, piper, ulei, lamaie Preparare: Pestele se spala, se presara cu sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei. Se prajeste in ulei la foc rapid si se serveste cu felii de lamaie.
Ingrediente: 2 bucati de file de peste Pangasius 2 cartofi mici 1 morcov 3 buchetele de broccoli 1 ardei gras mic 1 lingurita unt sare Preparare: Pestele se fierbe cu putina sare si unt. Legumele la fel, se curata si se fierb si ele cu putina sare si unt. Dupa ce sunt gata, pestele se
Ingrediente: 700 g fileuri de peste 2 morcovi 1 praz 100 g ciuperci 100 ml vin alb 50 ml Vermut 150 ml smantana coaja rasa de lamaie sare piper Preparare: Preincalzeste cuptorul la 200 grade. Spala morcovii si prazul, curata si taie in julien fin (fasii subtiri) si pune-le in tigaie. Curata ciupercile, taie-le felii
Ingrediente: – 600 g pepene galben, – 500 g file de peste, – 1 lingura miere, – 100 ml vin alb, – coaja rasa si sucul de la o lamaie, – 200 ml frisca de gatit (nebatuta), – 4 linguri ulei; Garnitura: 300 g telina ( tulpini ), 50 g unt, 2 pungi orez, 2