Taie cu ajutorul cuţitului fierbinte şi serveşte cu un sos de fructe proaspăt şi presărat cu zahăr pudră. Ingrediente pentru 8-10 porţii/ Gata în 10 minute + timp de congelare • 200 ml lapte condensat • 500 ml frişcă lichidă • 2 linguriţe esenţă de vanilie • 200 g mure sau zmeură • 100 g
Nu trebuie să fii chef, ca să pregătești această rețetă de brioșe crocante, cu mere și mure. Poţi folosi orice fruct de sezon – și perele şi murele se combină perfect. Poftă bună la brioșe! 12 porţii • Gata 1 oră şi 20 minute • 352 calorii per porţie • 15g grăsimi • Ingrediente:
Poţi folosi orice fruct de sezon. Ingrediente pentru 12 porţii: ■ 150 g unt înmuiat, plus un cub ■ 225 g zahăr tos ■ 250 g făină cu factor de creştere, plus 1 lingură ■ 3 ouă, bătute ■ 100 g sos de mere ■ 3 mere acrişoare, curăţate de seminţe şi tăiate bucăţi mici
Ingrediente: Pentru blat: 7 oua 150g zahar 8 linguri faina 1 praf de copt vanilie 1 pliculet zahar vanilat. Pentru crema: 300g mure (sau orice fructe de padure aveti)+100g zahar 500g frisca lichida 2 pliculete gelatina. sirop: 100g zahar 100 ml apa esenta rom. Pentru ornat: 2 pliculete jeleu mure Preparare: Pentru
Produs de Europlant, una dintre cele mai importante companii producatoare de siropuri 100% naturale din Romania, siropul presat la rece nu contine conservanti sau coloranti si este preparat dupa retete traditionale. Avand cel mai mare continut de fruct, siropul presat la rece pastreaza intacte toate calitatile acestuia ceea ce-l face indispensabil in alimentatia copilului tau.