• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Calculator de înălțime
  • Calculator de fertilitate
  • Calculator pentru greutatea ideală
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Calculator de înălțime
  • Calculator de fertilitate
  • Calculator pentru greutatea ideală

Cel mai gustos humus de casă
Retete pentru intreaga familie

Cel mai gustos humus de casă

Humusul (îl mai găsești scris Hommos,  Hummus, Hommous) este o sursă foarte bogată de acizi grași esențiali Omega-3, furnizează cantități importante de fier, vitamina B6, mangan, cupru, acid folic și, nu în ultimul rând, conține triptofan, fenilalanină și tirosină, substanțe care îmbunătățesc calitatea somnului. Calitățile nutritive ale humusului sunt date atât de năut, care nu

Mai multe
Orez cu naut
Preparate de baza

Orez cu naut

Ingrediente: orez, naut, foi de dafin, sare Preparare: Nautul se lasa minim 4 ore in apa, sa se inmoaie (cel mai bine ar fi insa sa aveti la dispozitie chiar 24 de ore pentru aceasta operatiune). Culegeti pielitele care ies la suprafata, fierbeti boabele de naut timp de 3 ore impreuna cu o frunza de

Mai multe
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2023 Ringier Romania SRL