Dacă îţi place nuca de cocos, cu siguranţă nu te vei sătura vreodată de acest desert. Este atât de bun şi se face atât de repede şi uşor! Iată cum să prepari şi tu acest desert alb, fără coacere, în mai puţin de 10 minute. Ingrediente: 1 cană (aproximativ 80 g) nucă de
Ingrediente: 1/2 kg nuca, esenta rom, zahar vanilat, 6 albusuri, cacao, 1 cana zahar, cocos, visine din compot Preparare: Se bat albusurile spuma cu zaharul si se amesteca cu nuca macinata, zaharul vanilat, esenta de rom, cacao. Se fac bilute care la mijloc sa contina cate o visina fara samburi si se pun la cuptor,
Ingrediente: Blatul: 200 g zahar 250 g faina 2 linguri miere 1 ou 1 lingurita praf de copt zeama de lamaie sau hellas 3 linguri ulei 100 g lapte 1 praf de sare ulei si faina pentru tapetat tava Crema: 1 pachet de unt sau margarina 250 g zahar 100 g lapte 50 g cacao
Ingrediente: 2 oua; 50g zahar; 30g unt; 2 lingurite zahar vanilat; 2 linguri frisca lichida; 60g fulgi de cocos; 2 linguri amidon alimentar; 1/2 lingurita scortisoara; 2 varfuri de cutit ghimbir macinat; 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa; 1/2 lingurita coaja de portocala rasa; 4 linguri calvados; 1/2 lamaie; 4 mere mari; 1 varf de