Ingrediente: pesmet, macaroane, zahar, zahar vanilat, ulei Preparare: Se fierb pastele si se dau prin jet de apa rece. Intr-o tigaie se pune ulei si cand este incins se toarna pesmetul. Se amesteca incontinuu si se lasa sa se rumeneasca putin, apoi se toarna pastele si se amesteca bine. Se pun in farfurie si
Ingrediente: 1 mar, 1lingurita de zahar, 1-2 lingurite de biscuiti pisati foarte fin sau pesmet, cateva picaturi de zeama de lamaie sau portocala Preparare: Se spala bine marul si se curata de coaja. Se rade pe razatoarea de sticla. Se amesteca cu biscuitii sau pesmetul. Daca este prea subtire, se mai adauga putin biscuite sau
Ingrediente: – 1 mar – 1-2 lingurite de biscuiti pisati foarte fin sau pesmet – cateva picaturi de zeama de lamaie sau portocala Preparare: Se spala bine marul si se curata de coaja. Se rade pe razatoare. Se amesteca cu biscuitii sau pesmetul. Daca este prea subtire, se mai adauga putin biscuite sau pesmet pentru