Ingrediente: 1 piept de pui dezosat Mustar dulce O legatura patrunjel Sare Piper Ulei Preparare: Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele, astfel incat sa se obtina felii nu foarte groase. Se condimenteaza cu sare si piper. Mustarul (cate o lingurita pentru fiecare rulou) se amesteca cu patrunjelul tocat.
Ingrediente: 8 buc file de piept de pui, 100 ml vin alb, 500 g spanac, sare, piper, 2-3 linguri susan, 1 ou, 2-3 linguri pesmet Preparare: Iei bucatile de piept de pui, le sarezi, le piperezi si pui in mijlocul fiecareia cate 1 lingurita de spanac, gata fiert si tocat fin. Rulezi fileurile si le
Ingrediente: 6 clatite 6 felii de somon afumat 150 g crema de branza (branza vaci sau telemea putin sarata) 1 lingura suc de lamaie 3 linguri marar tocat sare, piper Preparare: Se fac clatitele din aluat putin mai gros ca de obicei, in care se pun cimbru, putin busuioc, piper si putin suc de rosii.
Ingrediente: 300 gr muschi tiganesc feliat 400 gr branza proaspata de vaci 2 lingurite seminte de susan 50 gr unt marar masline sare Preparare: Se amesteca branza cu untul, semintele de susan, mararul tocat marunt pana se obtine o pasta omogena. Se adauga sare dupa gust. Pe o felie de muschi tiganesc se pune o
Ingrediente: 500 g file de peste, 50 g icre, 50 g franzela, 150 ml ulei, 150 g ceapa, 1g sare de lamaie, 50 g masline, 4-5 castraveti murati, 100 g morcovi, 100 g telina, 15 g zahar, 50 ml otet, 20 g unt, 100 g maioneza, 2 legaturi de patrunjel verde, sare, scortisoara si enibahar
Ingrediente: 500 g filede peste, 50 g icre, 50 g franzela, 150 ml ulei, 150 g ceapa, 1 g sare de lamaie, 50 g masline, 4-5 castraveti murati, 100 g morcovi, 100 g telina, 15 g zahar, 50 ml otet, 20 g unt, 100 g maioneza, 2 legaturi de patrunjel verde, sare, scortisoara si enibahar
Ingrediente: – 2 linguri de ulei – 6 bucati piept de pui,taiate fasii -2-3 lingurite de condiment pentru carne de pui – 1 ardei rosu, feliat – 1 ardei galben, feliat – 2 avocado – 1 lingura de maioneza – sucul de la o lamaie – clatite – tortilla de faina, taiata sferturi – 1