Ingrediente: 1 ardei mare gras rosu 3 ardei capia 2 felii branza de oi/cascaval tare 2 rondele cascaval Dalia 2 felii salam uscat mare sunculita marar verde 1 ou 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare Preparare: Se spala ardeiul gras si se taie in 4. Se coc putin bucatile de ardei si se dau
Ingrediente: 1 piept intreg de pui, 2 oua, 2 linguri faina, sare, piper, boia, curry, ulei 200 g orez, 1 ceapa, 1 ardei gogosar, 1 morcov, marar, patrunjel. Preparare: Pieptul de pui se feliaza in mai multe bucati, se bate cu ciocanul de snitele, peste fiecare felie se presara sare si piper si se unge
Ingrediente: un piept de pui dezosat, 2 cepe, 2 gogosari, sare, piper, 2 linguri faina, bulion, verdeata, ulei Preparare: Pieptul se taie in fasii care se bat obtinandu-se snitelele. Se caleste ceapa apoi gogosarii, apoi snitelele, se adauga sarea, piperul si apa pentru a acoperi carnea. Se lasa sa fiarba iar apoi se desface faina
Ingrediente: un pachet soia snitele, 3 oua, un plic busuioc, pesmet, ulei, sare, piper, 2 lingurite vegeta Preparare: Feliile de soia si vegeta si se lasa la fiert in jur de jumatate de ora, pana ce fierb feliile. Odata fierte acestea se scurg, se clatesc cu apa rece si pentru a nu avea apa retinuta