Ingrediente: 800 g file de somon 200 ml vin alb dulce piper boabe sare 2-3 lamai o crenguta rozmarin verde 3bucheţele sparanghel 300 g ciuperci 400 g cartofi ulei 3roşii patrunjel verde Preparare: Punem bucatile de file intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, le condimentam cu sare, piper si rozmarin, acoperim cu felii
Ingrediente: 4 bucati de sparanghel, 4 felii de prosciuto, 4 felii de mozzarela, sare, piper alb, parmezan ras. Preparare: Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pun cate o felie de mozzarella, sparanghelul, se condimenteaza cu sare si piper si se ruleaza. Se
Ingrediente: 250 g sparanghel 250 g iaurt 500 g capsuni 20 g zahar vanilat 1 lamaie Preparare: 1. Se pune sparanghelul la fiert. Dupa ce s-a patruns bine, se lasa sa se raceasca si apoi se taie tulpinile si se arunca. Varfurile se taie in bucati de 3 – 4 centimetri. 2. Iaurtul se pune