Ingrediente pentru două porţii: • 2 cartofi mici • 1 morcov • 1 mână de fasole verde • 1 cană de mazăre • 1 ou • 30 g brânză rasă • pesmet Mod de preparare: Spălaţi şi fierbeţi cartofii, apoi curăţaţi-i şi zdrobiţi-i cu furculiţa, cât sunt încă fierbinţi. Amestecaţi-i cu brânza rasă.
Ingrediente: Pentru aluat: â–º 200 g unt â–º o lingurita chimen â–º un praf sare â–º 4 linguri smantana sau iaurt â–º 300 g faina Pentru umplutura: â–º 4-6 rosii cherry â–º 300 g bacon â–º 300 g mozzarella â–º busuioc proaspat â–º cimbru uscat si macinat â–º pesmet â–º patrunjel Preparare: Se
Ingrediente: 3 galbenusuri de ou un pachet de unt 300 gr faina un varf de cutit de sare 100 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat o cutie compot de piersici 2-3 mandarine mici 2 plicuri crema pentru tarta 1 plic gelatina Tort Gelee 500 ml lapte Preparare: Se pune faina intr-un castron, si se adauga
Ingrediente: Coca pentru cosulet: 7 linguri de ulei 7 linguri de zahar 10 linguri de lapte 1 lingurita bicarbonat 1/2 pachet unt faina cat cuprinde Crema: 700 ml lapte 5-6 linguri faina 4 linguri zahar 3 oua 8 linguri zahar pudra 1+1/2 pachet unt esenta de vanilie Preparare: Pentru realizarea cosuletului, se amesteca toate
Ingrediente: Pentru 24 de tarte: – 500 g aluat de tarta – faina, pentru pudrat – 500 g amestec de fructe confiate, preparat cu 2-3 saptamani inainte din: caise deshidratate (tocate), cirese din dulceata (tocate), mere, pere din dul-ceata, stafide, dulceata din coaja de portocala si lamaie, nuci rumenite si tocate, scortisoara, cuisoare macinate, 50
Ingrediente: Pentru 24 de tarte: – 500 g aluat de tarta – faina, pentru pudrat – 500 g amestec de fructe confiate, preparat cu 2-3 saptamani inainte din: caise deshidratate (tocate), cirese din dulceata (tocate), mere, pere din dulceata, stafide, dulceata din coaja de portocala si lamaie, nuci rumenite si tocate, scortisoara, cuisoare macinate, 50