Ingrediente: 2 cesti de cafea rece Un pachet de piscoturi O cutie mascarpone 150 g zahar pudra O lingura extract de vanilie 500 g smantana pentru frisca 30 g cacao Preparare: Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile. Intr-un castron amestecam mascarpone cu zaharul (30 g) si vanilia, pana devin
Ingrediente: capsuni, 1 pachet de piscoturi, o cutie de frisca Hulala, cafea Preparare: Am pregatit o tava de chec pe care am tapetat-o cu folie de ceolofan si am asezat in tava capsuni taiati felii. Am batut frisca si am asezat o parte din ea deasupra capsunilor, am continuat sa asez capsuni intregi, iarasi frisca
Ingrediente: 4 oua 7-8 linguri de zahar 500 g branza Mascarpone 3 ceasti cafea 100 ml vin rosu sau coniac 400 g piscoturi cacao pentru ornat esenta de rom Preparare: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare. Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul. Intr-un
Ingrediente: 400g piscoturi 150 g crema de branza dulce 1 ciocolata cu lapte 2 oua 2-3 linguri zahar 200 g frisca 2-3 cescute de ciocolata calda fara zahar esenta rom frisca Hulala cacao pentru ornat Preparare: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga apoi crema de
Ingrediente: 4 oua 7-8 linguri de zahar 500 g branza mascarpone 3 ceasca cafea 100 ml vin rosu (coniac) 400 g piscoturi cacao esenta de rom Preparare: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul.Intr-un bol separat se bat
Ingrediente: – 3 oua, – 4 linguri zahar, – 250 g branza Mascarpone, – 250 ml espresso, – 6 ml Vermut alb, – 200 g piscoturi, – cacao Preparare: Se amesteca cafeaua rece cu vermutul si se toarna intr-o tavita mica dar destul de larga ca sa incapa la inmuiat piscoturile. Se ia o tava