• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani

Zacusca moldoveneasca
Aperitive si gustari

Zacusca moldoveneasca

Ingrediente: 5 kg gogosari, 5 kg vinete, 3 kg rosii, 1 kg ceapa, 1 l ulei, 2 kg ghebe (ciuperci), 1/2 kg morcov, 1 1/2 borcan mare de bulion, sare, piper Preparare: Se coc vinetele si gogosarii, se curata si se toaca marunt; rosiile se curata de coaja si se taie cubulete, ghebele se fierb

Mai multe
Zacusca picanta
Conserve/compoturi

Zacusca picanta

Ingrediente: 10 vinete, 10 gogosari, 500 ml ulei , 10 rosii mari, 2-3 capatani de usturoi, 5 cepe mari, 1-2 foai de dafin, sare si piper Preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa pe o planseta inclinata sa se scurga; Se coc gogosarii, se curata, se lasa sa se scurga, se curata de

Mai multe
Zacusca cu ciuperci
Conserve/compoturi

Zacusca cu ciuperci

Ingrediente: 1 kg de ciuperci 25 gogosari 1 kg ceapa 1,5 l suc de rosii 1/2 l ulei Preparare: Se fierb ciupercile dupa care se scot din apa si se dau prin masina; Intre timp ceapa se tine un pic in apa rece pentru a nu te ustura ochii si se ia pe rand si

Mai multe
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2021 Ringier Romania SRL