Ingrediente: 1 foaie aluat congelat pentru placinta; 300 g carne tocata de vita sau porc; 150 g cascaval; pasta de rosii; 1 ceapa mare; 1 ou; condimente: piper, curry; sare Preparare: Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata, apoi pasta de rosii si condimentele. Se lasa sa se raceasca putin, timp in care
Ingrediente: 250 g carne tocata, 7 oua, sare, piper, boia, patrunjel verde tocat, ulei, mustar Preparare: Amesteci carnea tocata cu condimente, 3 oua, apoi o intinzi ca pe o foaie, pe o planseta unsa. Ungi aceasta foaie cu mustar si o umpli cu o omleta facuta din 4 oua.O rulezi cu grija si o asezi
Ingrediente: – 500 gr cartofi, – 2 cepe, – 1 dovlecel, – 4 rosii, – 6 linguri ulei, – 500 gr carne tocata mixta, – 3 linguri bulion, – sare, piper, – 1 varf cutit chilli, – 125 ml supa, – 125 ml lapte, – 30 gr unt, – 200 gr. telemea, – 2 catei