Rulada de carne tocata cu omleta

Ingrediente:

250 g carne tocata,
7 oua,
sare,
piper,
boia,
patrunjel verde tocat,
ulei,
mustar

Preparare:

Amesteci carnea tocata cu condimente, 3 oua, apoi o intinzi ca pe o foaie, pe o planseta unsa. Ungi aceasta foaie cu mustar si o umpli cu o omleta facuta din 4 oua.O rulezi cu grija si o asezi intr-o tava unsa cu ulei.

Deasupra o ungi din nou cu un strat subtire de mustar. O coci la cuptor la foc potrivit. Deasupra presari patrunjel tocat, imediat dupa ce o scoti din cuptor. E buna putin mai picanta. Poti infasura carnea in omleta si rulada va arata la fel de delicioasa si aspectuoasa.


Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Aperitive si gustari