In vizita la Bianca (a doua luna)

A doua noastra intalnire cu Bianca s-a pe­trecut in parc. A fost prima ei iesire oficiala, alaturi de mami si de tati.

Micuta model s-a comportat exemplar – dupa ce a servit masa de ora 11 (maestru „bucatar a fost Catalin) si a papat un intreg biberon (120 ml de formula), Bianca a stat cuminte la poze.

Atat de cuminte, incat a adormit. Asa ca noi am profitat de ocazie pentru a afla ce a mai facut micuta de la prima noastra intalnire.

Evenimentele lunii care a trecut?
Multe… „Ne-au chinuit colicii, am avut parte de multe nopti nedormite, i-am schimbat laptele, am gasit o formula fara taurina si am observat ca nu mai este asa de agitata.

Doarme mai putin decat dormea in prima luna – cam 15 ore de somn avem acum in program. Ora de trezire a ramas insa neschimbata – cinci jumatate-sase.

Mananca la interval de doua-trei ore – o alaptez si ii dau formula in completare. Inca nu i-am dat apa, pediatrul nu mi-a recomandat. In afara colicilor, nu au avut mari emotii – pediatrul vine acasa si Madalina suna ori de cate ori considera necesar, dar nu se sperie usor.

„A fost ragusita putin si atunci am cerut sfatul pediatrului, pentru ca nu am stiut cum sa reactionez. Dar, in rest, nu am avut probleme, nici macar cu iritatiile de scutec.

Primele zambete
Bianca zambeste din ce in ce mai des, in special cand ii vorbeste mami. „In somn rade chiar cu voce – de vreo trei saptamani. Cand e treaza, vorbesc cu ea, ii spun cat de dulce este, cat de draga ne este si ce sper sa-i aduca viata.

Deocamdata nu se stie care sunt inclinatiile micutei, doar asema­narea fizica este evidenta: cu tata. „Seamana cu Catalin aproa­pe 100%, inclusiv in gestica si mi­mica; atunci cand se incrunta este copia lui la indigo – speram sa-i ramana ochii albastri si poate nasucul si parul sa le mosteneasca de la mine.

Inca de la prima baita… Johnsons baby top-to-toe, spumant de baie pentru corp si par

Alegerile pe care le faci cand iti imbaiezi bebelusul sunt foarte importante!

Folosirea spumantului de baie pentru corp si par Johnsons baby top-to-toe este esentia­la, deoarece este un spumant cu pH neutru, ce contine formula No More Tears, fiind atat de delicat incat nu irita ochii si pielea bebelusului!

Stiai ca maternitatile din intreaga lume folosesc spumantul de baie pentru corp si par Johnsons baby top-to-toe? Acesta curata delicat pielea si o improspateaza, fara sa o usuce, pentru ca nu contine sapun… deoarece prima imbaiere acasa trebuie sa fie la fel de delicata ca cea din maternitate…

Page: 1 2

Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe articole