O fată a fost la un pas de moarte după ce s-a electrocutat într-un parc de joacă

O fetiță în vârstă de 10 ani care se juca într-un parc din sectorul 6 al Capitalei a fost la un pas să-și piardă viața, după ce s-a electrocutat când a atins un stâlp de iluminat. Incidentul a avut loc luni seara.

Fata era în parcul din fața blocului împreună cu mama ei, iar când s-a urcat pe gardul aflat în jurul locului de joacă, a atins cu mâna stâlpul de iluminat și a căzut secerată. La locul respectiv, mai erau și alți părinți cu copii, iar cineva a alertat autoritățile.

„A căzut, leşinată. A curentat şi mai jos la nivelul meu, adică la 50 de centimetri. M-am atins şi eu de el puţin şi m-a ciupit. Am dat telefon oamenilor din jur, am zis: „Sunaţi la salvare, că nu am ce să fac! Era inconştientă, se uita prin mine, gura încleştată.” – a explicat mama fetei, pentru Observator.

O echipă de Salvare a ajuns rapid la fața locului, iar medicii au reușit să o stabilizeze și au transportat-o la Spitalul Grigore Alexadrescu din București. Fata este acum în afara oricărui pericol.

O fată de 12 ani a murit din cauza unui încărcător de telefon

„Mulţumim lui Dumnezeu că fetiţa este bine acum, este în afara oricărui pericol.” – a mai spus mama.

La foarte scurt timp după incident, parcul a fost închis, iar alimentarea cu energie electică a fost oprită. De asemenea, o echipă Enel a fost trimisă la locul respectiv pentru a verifica toți stâlpii de electricitate din zonă.

Părinții fetei sunt revoltați. Ei spun că în urmă cu trei ani, în același loc, un alt copil a fost electrocutat după ce a atins un stâlp de iluminat.

„A fost închis parcul şi s-au făcut nu ştiu ce modificări. Rezultatele fiind… alt copilaş.” – a mai precizat mama fetei accidentate.

Autoritățile efectuează acum cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri