O fetiță de 1 an și jumătate, lovită de un adolescent pe trotinetă electrică într-un parc din Oradea

O fetiță, în vârstă de 1 an și jumătate, din Oradea, a ajuns la spital după ce a fost lovită în plină zi de un adolescent aflat pe o trotinetă electrică. Incidentul s-a petrecut în Parcul Olosig, din Oradea.

Adolescentul, în vârstă de 14 ani, circula pe una dintre aleile parcului când a acroșat-o cu trotineta pe fetiță, notează observatornews.ro. Un echipaj medical a ajuns imediat la fașa locului, acordându-I primul ajutor copilei, iar apoi transportând-o la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații suplimentare.

Fetița este într-o stare bună de sănătate. Conform medicilor, are un hematom frontal și urmează să i se facă un tomograf. Copila se afla cu bunicul ei într-un parc din Oradea când un tânăr în vârstă de 14 ani a lovit-o cu trotineta electrică – a transmis reporterul Observator.

Citește și: Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, judecat și pentru vătămarea corporală a celeilalte fete

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit unui regulament local din oraș, circulația trotinetelor electrice pe aleile din parcuri este interzisă, ele putând fi folosite doar pe pistele de bicicletă sau pe prima bandă de circulație.

Foto – Arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri