Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, judecat și pentru vătămarea corporală a celeilalte fete

Au apărut noi informații în cazul Raisei, fetița lovită mortal pe trecerea de pietoni, la începutul anului, de o mașină de poliție. Agentul Cătălin Popescu, cel care se afla la volanul mașinii în timpul accidentului, va fi judecat și pentru vătămare corporală din cauza rănilor provocate celeilalte fetițe, Marina, care a scăpat cu viață.

Așadar, pe lângă acuzațiile care îi sunt aduse polițistului pentru uciderea Raisei pe trecerea de pietoni, Popescu se va alege și cu o acuzație de vătămare corporală pentru rănile provocate fetei care a supraviețuit accidentului.

Citește și: Scrisoarea polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa către părinții fetei

Reamintim că pe 13 ianuarie, două fete, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost lovite în timp ce încercau să traverseze o stradă de o mașină de poliție. În urma accidentului, una dintre fete a murit, iar cealaltă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Mărturiile polițistului care a ucis-o pe Raisa în accidentul din București

Avocatul Adrian Cuculis a obținut și ultimul act necesar trimiterii în judecată a polițistului Constantin Popescu pentru vătămare corporală, în cazul Marinei. Potrivit documentului, fata a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, mai mult decât limita de 90 la care se clasifică fapta drept vătămare corporală.

A ieșit și ultimul document medical necesar trimiterii în judecată a polițistului Popescu. Certificatul de la INML arată că Marina are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera, ceea ce face ca polițistul Popescu să fie cercetat și judecat și pentru vătămare corporală. Limita de zile medicale pentru infracțiunea de vătămare corporală este de 90 – a transmis avocatul Adrian Cuculis, potrivit spynews.ro.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri