Scrisoarea polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa către părinții fetei

În urmă cu o săptămână, în București, o mașină de poliție a lovit pe trecerea de pietoni două fete care intenționau să traverseze strada. În urma accidentului, una dintre fete a decedat.

Agentul de poliție Constantin Popescu, care a produs accidentul, le-a scris o scrisoare părinților care și-au pierdut fata de 11 ani. Acesta își exprimă regretul cu privire la cele întâmplate și le cere părinților să nu-l perceapă ca pe un criminal. Avocatul familiei fetei decedate, Adrian Cuculis, a transmis scrisoarea presei, cu acordul părinților îndurerați.

Mai jos, puteți citi scrisoarea trimisă familiei micuței accidentate mortal:

Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar…

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Citește și: Reacția tatălui fetiței decedate în urma accidentului din București provocat de un polițist

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete', a scris polițistul.

Foto – Captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri