Povestea femeii captive în trup de copil. Shauna Rae nu mai crește de la 8 ani

Shauna Rae este o tânără, în vârstă de 22 de ani, care pe când era un bebeluș, la doar 6 luni de viață, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer cerebral.

Fata a fost supusă unei operații pe creier și a trecut prin trei ani de chimioterapie. După ce a fost considerată vindecată, medicii au descoperit că glanda hipofiză a fetei nu mai producea hormoni de creștere, așa că Shauna s-a oprit fizic din a se mai dezvolta când avea 8 ani. Chiar dacă vârsta reală a Shaunei este de 22 de ani, corpul ei este al unei fetițe de 8 ani.

Cazul ei s-a transformat într-un reality show, I am Shauna Rae', difuzat pe postul TLC. Tânăra vorbește în serial despre traumele prin care a trecut de-a lungul anilor din cauza problemelor pe care le are pentru că ea este, de fapt, o femeie captivă în trupul unui copil.

Cred că în povestea mea se pot regăsi și alte persoane, pentru că eu m-am simțit diferită de când mă știu. Și nu situația mea mă face să mă raportez la alți oameni, ci sentimentele mele. Sunt multe persoane care trec prin lucruri emoționante chiar dacă există circumstanțe diferite – a spus Shauna, citată de publicația People.

La 16 ani, pe când era la liceu, Shauna a aflat că nu va mai crește. Șocul ei a existat încă de pe vremea grădiniței când a observat că se dezvoltă înr-un mod diferit față de restul colegilor.

A fost o periodă foarte dificilă. A fost cea mai mare dezamăgire din viața mea, pentru că mereu mi-am închipuit că voi înaltă la maturitate. Și când am primit această veste, a căzut cerul pe mine. Am început să mă izolez de restul lumii, pentru a mă putea regăsi și să învăț să fiu fericită cu cine sunt în realitate. Pentru că multă vreme nu eram împăcată cu mine. Am început să fac școală online și m-am concentrat asupra mea și a ceea ce-mi propusesem să fac pentru a mă perfecționa – a adăugat Shauna.

Citește și: Povestea unui copil bionic. Fetița care nu simte durere, oboseală sau senzația de foame

Tânăra nu a avut noroc pe plan sentimental până acum, deoarece, spune ea, a întâlnit numai oameni ciudați. Ea speră să poată găsi pe cineva cu care să rezoneze și care să-i înțeleagă situația.

Înainte de a merge la o întâlnire cu un bărbat trebuie să aflu multe lucruri despre el – să știu cum va reacționa când va afla despre situația mea, dacă va fi capabil să înțeleagă prin ce trec și dacă își poate asuma o relație cu mine. Și ceea ce le cer eu este destul de greu de asumat! – a mai spsus Shauna.

Foto – captură YouTube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri