Povestea unui copil bionic. Fetița care nu simte durere, oboseală sau senzația de foame

Olivia Farnsworth, o fetiță de 11 ani, din Huddersfield, Marea Britanie, a uimit lumea medicală cu afecțiunea pe care o are. Doctorii au descoperit că fata suferă de lipsa cromozomului 6 din ADN, cel responsabil pentru senzația de foame, de durere sau nevoia de a dormi. De aceea, i se mai spune „copilul bionic”.

Această fetiță este singura persoană din lume care nu simte durere, oboseală și nici senzația de foame. Medicii au supranumit-o copilul bionic' și spun că boala ei reprezintă un caz de ștergere genetică a cromozomului 6.

Citește și: Sindromul Down: Tot ce trebuie să știi despre el

În urmă cu patru ani, Olivia a trecut printr-o experiență ciudată când, fiind la plimbare cu mama ei, Niki Trepak, o mașină a lovit-o în plin și a târât-o circa 100 de metri pe carosabil. După incident, fata s-a ridicat și a fugit la mama sa pentru a o întreba ce s-a întâmplat. Olivia s-a ales atunci doar cu câteva julituri. Într-o altă data, fata a căzut și ș-a spart buza de asfalt, dar, din nou, nu a simțit nimic. Rana fetei a fost în acel caz destul de serioasă, Olivia fiind atunci supusă unei operații de refacere a buzei.

Mama ei spune că a observant că Olivia este special când, la vârsta de nouă luni, copila a încetat să mai doarmă în timpul zilei. Pentru că nu simte nevoia de a mânca, fata este foarte mofturoasă la masa. Timp de un an, Olivia a vrut să mânânce doar pâine cu unt.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri