Avocado este un aliment plin de substanţe nutritive, fiind recomandat să-l folosim în cât mai multe reţete. Iată-l aici într-o combinaţie gustoasă şi hrănitoare cu piept de pui, cartof şi fasole verde. Ingrediente: • 1 porţie piept de pui • 1 cartof • 100 g fasole verde • ½ avocado Mod de preparare: Tăiaţi pieptul
Ingrediente: 1 mar 100 g carne fiarta, de pui sau vita 1 morcov 1 radacina patrunjel 1 telina mica maioneza 1 cartof Preparare: Clasica salata de boeuf poate capata un gust deosebit daca renuntam la acrituri si folosim in schimb un mar. Legumele (morcovul, patrunjelul, telina si cartoful) se fierb, apoi se taie cubulete
Ingrediente: 5 cartofi mari 160 g smantana 200 g telemea 40 g unt 2-3 rosii frunze de salata Preparare: Se spala cartofii si se coc in coaja 40 minute. Amestecam smantana cu branza rasa si untul. Se taie un capac in cartofii copti, scoatem putin din miez si umplem cu amestecul de branza si smantana.
Stim bine ca natura este foarte darnica atunci cand vine vorba de frumusete si sanatate, dar de multe ori pare greu de ales din multitudinea de oferte pe care le avem la dispozitie.