Ingrediente: Foi: 2 oua intregi 100 gr zahar 2 linguri bune de untura de porc 6 linguri de ulei 2 linguri mari cu miere de albine 1/2 lingurita bicarbonat stins cu lamaie 4 linguri lapte 450-500 gr faina Crema: 150 ml lapte 3 linguri gris 1 margarina (250gr) 150 gr zahar coaja si zeama de
Ingrediente: 4 oua 1 cana zahar 1 cana iaurt 1 lingurita praf de copt 1 cana faina 1 pachet zahar vaniliat 250g capsune proaspete 3 linguri de zahar 100 ml apa Preparare: Ouale se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste si amestecul creste in volum. Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.
Ingrediente: 200gr unt 8 oua 2 linguri faina 300 gr zahar pudra 100 gr cacao 500 ml frisca visine Preparare: Se freaca foarte bine untul cu 200 gr de zahar pudra. Separat, se pune 1/3 pahar apa cu 100 gr de zahar si 100 gr cacao, se fierbe pana ce devine ca o smantana groasa,