Ingrediente: 1 ceapa 2 linguri bulion jumate kg de fasole verde cateva fiere marar si leustean 2-3 linguri smantana o mana taietei Preparare: Punem la calit ceapa, cand s-a rumenit adaugam fasolea. Lasam sa fiarba, circa 30-40 min, apoi adaugam bulionul si taieteii. Mai lasam sa fiarba 5-10 minute. Adaugam apoi smantana si potrivim cu
Ingrediente: 2 cani fasole fiarta, o legatura ceapa verde, o cana de orez cu bob lung fiert, 200 g parizer vegetal, un avocado, 1-2 linguri suc de lamaie, 200 g iaurt slab, sare, 2-3 linguri ulei, un ou Preparare: Ceapa se curata si se taie rondele subtiri. Parizerul se taie cubulete. Se formeaza un sos
Ingrediente: Pentru doua portii: 4 pulpe de pui 1kg fasole pastai 2 cepe potrivite 3-4 catei de usturoi 2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii 2 cuburi knorr de pui sare, piper, boia dulce de ardei, ulei Preparare: Se maseaza bine pulpele cu knorr delikat barbequie pentru pui, sare si usturoi pisat. Se
Ingrediente: – 3 linguri ulei – 350 g carne de vita tocata – 1 ceapa tocata – 1 catel de usturoi – 200 g rosii in suc – 400 g fasole alba din conserva – 75 g mazare – porumb dulce – 1/4 ardei rosu (tocat) – chipsuri tortilla Preparare: Intr-un vas neaderent, incinge uleiul