Avocado este un aliment plin de substanţe nutritive, fiind recomandat să-l folosim în cât mai multe reţete. Iată-l aici într-o combinaţie gustoasă şi hrănitoare cu piept de pui, cartof şi fasole verde. Ingrediente: • 1 porţie piept de pui • 1 cartof • 100 g fasole verde • ½ avocado Mod de preparare: Tăiaţi pieptul
Ingrediente: • 50 g mazăre • 50 g morcovi • 50 g fasole verde • 5 frunze de măcriș • 1 frunză de pătrunjel • un cubuleț de unt Mod de preparare: Legumele se spală, morcovul se taie rondele, fasolea verde se desface, tăindu-se vârfurile păstăilor, se toacă și frunzele de măcriș și pătrunjelul.
Ingrediente: 1 kg fasole verde 6 pulpe 3 rosii 2 cepe mari 1 lingura faina 3 linguri de ulei sare si piper dupa gust Preparare: Se caleste intr-o cratita ceapa taiata marunt. Se adauga pulpele si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba 20 de minute. Se adauga apoi fasolea curatata si spalata,