Cremă de primăvară (după 5 luni)

Ingrediente:

• 50 g mazăre

• 50 g morcovi

• 50 g fasole verde

• 5 frunze de măcriș

• 1 frunză de pătrunjel

• un cubuleț de unt

 

Mod de preparare:

Legumele se spală, morcovul se taie rondele, fasolea verde se desface, tăindu-se vârfurile păstăilor, se toacă și frunzele de măcriș și pătrunjelul. Se pun toate ingredintele (cu excepția untului) la fiert în 350-400 ml apă și se fierb 25-30 minute. Se lasă foarte puțin să se răcească și se pasează prin sită sau în blender. Se adaugă cubulețul de unt și se servește.

 

Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Preparate de baza