Tu trebuie să găteşti, iar cei mici vor să vă jucaţi. De ce nu le-aţi face pe amândouă o dată? Să vezi câte lucruri învaţă distrându-se! Inteligenţa şi aptitudinile lor se dezvoltă şi când îi ţii pe lângă tine, „la cratiţă“, dacă ştii să le stârneşti interesul pentru tot ce se întâmplă în mica lume
Te-ai săturat să te ocupi numai tu de copii, de curăţenie, de gătit, de făcut piaţa? Pune piciorul în prag şi aplică metodele corecte, pentru a-ţi convinge soţul că e momentul să preia din responsabilităţi! Faci totul în casă şi, cu cât faci mai multe, cu atât eşti mai puţin apreciată. Situaţia te nemulţumeşte, însă
Gătit fără foc (raw food sau “hrana vie” cum a numit-o medicul Ernest Gunter) înseamnă preparate din alimente proaspete, crude, păstrandu-se starea lor naturală sau aplicându-li-se tehnici de germinare, macinare, mărunțire, stoarcere, fermentare, deshidratare (uscare prin încaăzire la temperaturi mai mici de 40 grade C). Gatit fara foc poate fi si pestele preparat sub forma
Nu degeaba Homer il numea „aurul lichid“. Uleiul de masline, proaspat presat din fructele de maslin, da savoare mancarurilor tale, dar, mai important, face minuni pentru sanatatea ta si a familiei tale.
Alaptat, biberoane, diversificare, piureuri, sucuri, apa, canute, lingurite, farfuriute, bavetele - in primul an ne iau tot timpul pe nepregatite.
Am o fetita de 8 luni si cand venea vorba despre mancarica facuta in casa era mare problema. Cand mergeam in oras ii dadeam mancarica din borcan si bineinteles ca era mai gustoasa.