Este unul dintre cele mai simple deserturi, nu necesita timp de gatire, dar, in schimb, efectul si gustul sunt garantate. Va fi desertul preferat al tuturor celor ai casei. Ingrediente: Pentru 1 portie: 10 biscuiti petit-beurre; 200 g branza mascarpone; 100 g dulceata de cirese amare; sos de caramel, dupa gust, sau cacao pentru ornat;
Profită de fructele de pădure, foarte bogate în vitamine și antioxidanți, și încercă această rețetă pentru un desert delicios și hrănitor: parfe cu ricotta și fructe de pădure. Ingrediente pentru 4 porții o cană brânză ricotta 2 linguri brânză mascarpone o cană și jumătate de fructe de pădure (zmeură, coacăze, căpșuni) un praf de
Ingrediente: 2 cesti de cafea rece Un pachet de piscoturi O cutie mascarpone 150 g zahar pudra O lingura extract de vanilie 500 g smantana pentru frisca 30 g cacao Preparare: Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile. Intr-un castron amestecam mascarpone cu zaharul (30 g) si vanilia, pana devin
Ingrediente: Pentru foaie: 4 oua 4 linguri zahar 3 linguri nuca macinata 2 linguri faina cacao Pentru crema: 350 g mascarpone 250 g zahar pudra o lingurita cafea solubila 2 linguri cacao 3 linguri rom 4 gabenusuri un praf sare fulgi de ciocolata: Preparare: Se separa ouale. Albusurile se bat
Ingrediente: Blat: vanilie pandispan pentru tort Crema de piersici: 400 g piersici din compot 6 linguri zahar tos 150 ml suc compot de piersici 2 pliculete gelatina 2 plicuri frisca 300 ml lapte 1 plic zahar vanilinat Crema de capsuni: 700 g capsuni 10 linguri zahar tos 250 g mascarpone 2 pliculete gelatina 2 plicuri