Rulada de ciocolata

Ingrediente:

Pentru foaie:
4 oua
4 linguri zahar
3 linguri nuca macinata
2 linguri faina
cacao

 

 

 

 

Pentru crema:
350 g mascarpone
250 g zahar pudra
o lingurita cafea solubila
2 linguri cacao
3 linguri rom
4 gabenusuri
un praf sare
fulgi de ciocolata:
 

Preparare:

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma si se adaugă, galbenusurile, nuca macinata, cacaua si faina..
Tapetam cu hartie de copt tava cuptorului si turnam compozitia. O dam la cuptorul supraincalzit la 140ËšC. Dupa aproximativ 20 minute, se scoate si se ruleaza cu hartie, iar la final se acopera cu un servetel.

Pentru crema se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu romul. Se adauga cafeaua si cacaua si se bat cu mixerul, apoi se incorporeaza branza mascarpone.

Se umple foaia, se ruleaza si se imbraca cu restul de crema si fulgi de ciocolata.

Se da la rece pana la momentul servirii
 

Recomandari
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Mai multe din Deserturi