Ingrediente: Pentru 4 portii: 2 pastravi; 2 rosii; 3-4 cartofi; 1 ceapa mare; 2 crengute de rozmarin; busuioc; sare, piper, ulei de masline, usturoi; Preparare: Se iau doi pesti gata curatati (pastravul este un soi de peste cu carne slaba, delicioasa si cu putine oase, cel mai potrivit pentru o seara festiva). Se dau
Ingrediente: 1 file de peste (eu am folosit numai pastrav proaspat), 1 cartof, 3 catei de usturoi, 1 feliuta de ardei gras, 1 morcov mai mic, 1rosie, patrunjel, unt si sare. Preparare: Fileul de pastrav se spala bine, se pune in hartie de copt si se coace in cuptor cam 10 minute. Se iau legumele,
Ingrediente: pastravi 1 kg, morcovi 100 g, ceapa 150 g , otet 40 ml, sare Preparare: In vasul special pentru peste se fierb morcovii si ceapa in apa cu sare si doua linguri de otet. Se curata pastravii, se asaza pe gratarul vasului si se cufunda gratarul in apa. Se lasa sa fiarba 8 min.
Ingrediente: 1 pastrav potrivit 2 cartofi 1 morcov legume asortate congelate Preparare: Se aseaza pestele intr-un vas de yena, langa el se aseaza cartofii taiati si morcovul, legumele asortate, se adauga putin apa, sare, si se baga la cuptor. Se lasa cca. 30 min. la cuptor in vasul acoperit.
Ingrediente: – 1 pastrav potrivit – 2 cartofi – 1 morcov – legume asortate congelate Preparare: Se aseaza pestele intr-un vas de yena, langa el se aseaza cartofii taiati si morcovul, legumele asortate, se adauga putin apa, sare, si se baga la cuptor. Se lasa cca. 30 min. la cuptor in vasul acoperit. Pofta buna!