Produsele din gama SantiVia cuprind crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui si se caracterizeaza printr-un nivel redus de sare si grasimi, constituind in acelasi timp o sursa bogata de proteine.
Ingrediente: 300 g ficatei de pui 1 lingura ulei de masline marar verde 2, 3 catei usturoi (optional) 2,3 lingurite de miere (optional) putina sare Preparare: Se fierb bine ficateii de pui, se scurg si se paseaza cu blenderul. Pasta obtinuta se freaca cu uleiul de masline, pana se formeaza o pasta moale. Se adauga
Ingrediente: – o punga de ficatei proaspeti – 2 oua – o lingurita de unt – sare. Preparare: Se fierbe ficatul in apa cu sare si separat cele doua oua. Se pune ficatul fiert in robot impreuna cu galbenusurile de la oua si cu untul. Se mixeaza bine, pana devin o o pasta omogena. Se