Ingrediente: 2 cepe 3-4 morcovi o telina radacina 2 ardei o radacina patrunjel o radacina pastarnac 2-3 catei usturoi sare piper macinat 100 g paste mici 2 lingurite ulei de masline 1 legatura patrunjel Preparare: Se curata legumele, se spala si se fierb, în apa cu sare. Separat, se fierb pastele. Dupa ce au
Ingrediente: 1 mar 100 g carne fiarta, de pui sau vita 1 morcov 1 radacina patrunjel 1 telina mica maioneza 1 cartof Preparare: Clasica salata de boeuf poate capata un gust deosebit daca renuntam la acrituri si folosim in schimb un mar. Legumele (morcovul, patrunjelul, telina si cartoful) se fierb, apoi se taie cubulete
Stiai ca organismul uman nu poate proÂduce singur vitamiÂna C si nici nu poate sa o stocheze? Cu toate acestea, e o vitamina de o importanta vitala pentru noi, fie copii, fie adulti.