Ingrediente: un piept mare de pui; o punga mica de fulgi de porumb aurii; condimente: sare, piper alb, curry, Knorr afumatura cu usturoi si praf de usturoi; 3 oua; 1 cana de lapte. Preparare: Se marineaza carnea de pui taiata fasii lungi intr-un castron nemetalic cu o cana de lapte si condimentele. Lasati un pic
Ingrediente: 50 gr piept de pui, o ceapa mica, 3 felii de sfecla rosie, un dovlecel micut, o felie de ardei, 3 buchetele mici de broccoli, 2 linguri de orez, apa plata, unt, patrunjel,sare. Preparare: Se spala si se curata legumele si se taie in cubulete mici. Se fierb impreuna cu carnea de pui taiata
Ingrediente: 4 bucati piept pui, 150g carne de pui fiarta si tocata, 4 linguri smantana, 2 oua, sare, piper, pesmet, faina, ulei. Preparare: Iei pielita de pe piept, il dezosezi si il tai in doua. Bati bucatile de carne ca pentru snitele, le condimentezi si pe fiecare intinzi carnea tocata amestecata cu oualele. Le rulezi,