Ingrediente: Blat: 8 oua 1 cana zahar 1 cana faina 1 praf de copt Umplutura: o cutie de frisca Hulala de 1kg 2 cuti ananas cubule sirop: 1 cana apa, 10 linguri zahar, 1 esenta rom Preparare: Bati albusurile spuma cu zaharul apoi agaugi galbenusurile, faina, praful de copt. Apoi se da la cuptor, in
Ingrediente: 40 gr gelatina, 5 oua, 400ml lapte, 800 gr smantana, zahar vanilat, esenta vanilie, fructe, 22 linguri zahar pudra Preparare: 40 de grame de gelatina se pune la inmuiat intr-o cana cu apa rece. 5 galbenusuri se freaca cu 5-6 linguri de zahar pudra apoi se pun 400 ml lapte si se pune pe
Ingrediente: 1 cutie ananas 1 banana 1 piersica 1 kiwi 2 doze frisca Hulala 4 plicuri gelatina 6 oua 250 g zahar 200 ml lapte Preparare: Oualele cu zaharul si laptele se amesteca si se pun pe foc pana dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Se prepara gelatina, amestecandu-se in apa calduta. Frisca
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi o cutie de compot de ananas un litru de frisca Hulala 4 oua 4 pliculete gelatina 300 gr zahar Preparare: Se prepara gelatina conform instructiunilor de pe pachet. Se bat galbenusurile cu 150 gr zahar, dupa care se pun la fiert la foc mic impreuna cu gelatina. Se fierb
Ingrediente: 20 piscoturi, 5 plicuri de gelatina de cate 5 g, o cana cu zahar, 1 litru de frisca vegetala Hulala, 2 oua, un compot de ananas, 100 g stafide, o esenta rom, fructe pentru ornat. Preparare: Se pune gelatina la inmuiat, cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa
Ingrediente: 1l lapte 300 g zahar 500 ml frisca 40 g gelatina 2 linguri amidon stafide, fructe Preparare: Se amesteca laptele, zaharul, amidonul, gelatina la foc mic pana da in clocot. Apoi se da compozitia la racit. Intre timp se taie fructele si se bate frisca. Atunci cand s-a inchegat compozitia cat sa nu se
Ingrediente: 20 piscoturi, 5 plicuri de gelatina de cate 5 g, o cana cu zahar, 1 litru de frisca vegetala, 2 oua, un compot de ananas, 100 g stafide, o esenta rom, fructe pentru ornat. Preparare: Se pune gelatina la inmuiat, cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa acopere