Tort Diplomat

Ingrediente:

40 gr gelatina,
5 oua,
400ml lapte,
800 gr smantana,
zahar vanilat,
esenta vanilie,
fructe,
22 linguri zahar pudra

Preparare:

40 de grame de gelatina se pune la inmuiat intr-o cana cu apa rece. 5 galbenusuri se freaca cu 5-6 linguri de zahar pudra apoi se pun 400 ml lapte si se pune pe bain marie pana se ingroasa putin, apoi se da la racit. 800 gr smantana se bate frisca cu 10 linguri de zahar pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu 5-6 linguri de zahar pudra.

Se pune gelatina pe bain marie pana se topeste. Aceasta se pune in crema cu galbenusurile, apoi se pune frisca si albusurile. Se amesteca bine, se pune intr-o tava tapetata cu ciolofan si fructe asezate pe fundul tavii. Se toarna compozitia in tava si se da la rece pentru cateva ore. In compozitie se pot pune fructe taiate cubulete!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton