Ingrediente: Blat: 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, praf de copt stins cu putina zeama de lamaie. Crema: 8 oua, 8 linguri zahar, 1 l lapte 300 grame zahar 1 kg de mere Pentru ornat: frisca, fructe Preparare: Blat: Albusurile se bat bine apoi se incorporeaza galbenusurile si zaharul. Se adauga
Ingrediente: Blat: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina Crema de zahar ars: 10 oua 9 linguri zahar 2 plicuri zahar vanilat 1 litru lapte Iti mai trebuie: frisca, fructe pentru ornat Preparare: Blatul: Se bat cela 6 albusuri spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie, se pun in tava rotunda
Ingrediente: 1.125 l lapte 7 oua 10 lingurizahar 3 pliculete zahar vanilat zahar pentru ars 8 linguri sare Preparare: Laptele in care s-a pus zaharul vanilat se fierbe incet. Se da deoparte si se acopera pentru a nu-si pierde aroma. Ouale sparte se pun intr-un vas cu zaharul si se bat bine. Se adauga laptele
Ingrediente: 7 oua 25 linguri de zahar 7 linguri de ulei 6-7 mere 1 praf de copt 10 linguri de faina 500 ml frisca Preparare: Se pun 15 linguri de zahar la topit intr-o cratita (sau in forma de tort) si se amesteca continuu, sa nu se arda tare. Apoi se opreste focul si se