Blat:
6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
Crema de zahar ars:
10 oua
9 linguri zahar
2 plicuri zahar vanilat
1 litru lapte
Iti mai trebuie:
frisca,
fructe pentru ornat
Blatul:
Se bat cela 6 albusuri spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie, se pun in tava rotunda pentru copt cam 15 minute. Dupa ce se raceste se taie in 2 bucati, care se vor insiropa cu siropul de la crema de zahar ars
Crema:
Intr-o cratita se ard pe foc 9 linguri de zahar. Se adauga apoi cele 10 oua, amestecate in prealabil cu zaharul vanilat si litrul de lapte si se da la cuptor intr-o cratita. Crema, odata facuta se da la rece.
Apoi se aseaza o foaie de blat, se insiropeaza cu siropul de la crema de zahar ars, se pune crema de zahar ars, se pune deasupra si cealalta foaie de blat, dupa care se orneaza cu frisca si fructe praspete.
Pofta buna!