Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 14.00, vino în PROMENADA, şi ascultă concertul susţinut de colegii lui Ioan Bănescu, micul geniu al chitarei clasice care se luptă cu o boală incurabilă. Ioan Bănescu, în vârstă de numai 15 ani, elev la Colegiul Naţional Dinu Lipatti, din Bucureşti, a fost diagnosticat anul trecut
Untul este foarte bun pentru sotat, datorită aromei pe care o împrumută alimentului, dar poate fi greu de folosit pentru că se arde uşor. Untul integral este perfect pentru sotarea sau prăjirea alimentelor cum ar fi pui, cartofi sau clătite, care necesită prepararea la temperatură joasă sau moderată. Când se gătește la temperature ridicate, aşa
Ziarul Libertatea lansează colecţia ŞCOALA DE BUCĂTARI MASTERCHEF cel mai nou curs de gătit, acum în format tipărit! Știai că trebuie să adaugi sare numai după preparare, pentru un plus de savoare? Dar că e de preferat să pregătești carnea la temperaturi scăzute, pentru ca ea să devina fragedă și suculentă? Află sute de trucuri,