AJUTĂ ŞI TU! Vino la CONCERTUL SUSŢINUT de colegii lui IOAN BĂNESCU, micul geniu al chitarei clasice, prea sărac ca să-şi trateze cancerul!

 Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 14.00, vino în PROMENADA, şi ascultă concertul susţinut de colegii lui Ioan Bănescu, micul geniu al chitarei clasice care se luptă cu o boală incurabilă.

Ioan Bănescu, în vârstă de numai 15 ani, elev la Colegiul Naţional Dinu Lipatti, din Bucureşti, a fost diagnosticat anul trecut cu o boală cruntă: cancer limfatic. Incredibil este faptul că multe dintre premiile sale au fost câştigate în timpul tratamentului cu citostatice. Deşi durerea îi măcina trupul, iar părul îi cădea chiar în timpul concertelor, băieţelul reuşea să vrăjească publicul prin performanţele sale extraordinare. Acum, acordurile de chitară s-au oprit, iar el zace pe un pat dintr-un hotel din Viena, fără să-şi permită un transplant de măduvă care-i poate salva viaţa.

Situaţia disperată în care se află Ioan i-a impresionat profund pe cititorii ziarului Libertatea, care i-au sărit în ajutor. Au dat mult şi nu au cerut nimic în schimb. În conturile copilului genial s-au strâns 45.000 de euro!

5.000 de euro este suma de care MAI ARE NEVOIE Ioan PENTRU A TRĂI!

Cum îl poţi ajuta

Cei care vor să-i ajute pe Ioan Bănescu să urce pe scenă, plin de viaţă pot dona bani în conturile: ING Bank – Titular cont: ISTRATE ANI ROXANA

  • cont EURO: RO71INGB0000999903912419
  • cont LEI : RO61INGB0000999902012272
Citește mai multe pe libertatea.ro

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri