Un desert delicios, sănătos, cu o textură cremoasă, extrem de uşor de pregătit. Ingrediente: • 50 g de căpşune • 1 linguriţă de dulceaţă de zmeură sau de coacăze roşii • 1 iaurt mic Mod de preparare: Spălaţi bine căpşunele sunt jetul de apă, apoi puneţi-le într-un bol, împreună cu dulceaţa şă iaurtul. Mixaţi
Ingrediente: 400 g capsune 2 albusuri 200 g zahar 1 pliculet zahar vanilat Preparare: Bati albusurile spuma si adaugi treptat capsunele taiate si zaharul. Mixeaza compozitia pana se intareste bine. Apoi pune-o in cupe si da-o la rece. Se serveste garnisita cu capsune.
Ingrediente: 4 oua 1 cana zahar 1 cana iaurt 1 lingurita praf de copt 1 cana faina 1 pachet zahar vaniliat 250g capsune proaspete 3 linguri de zahar 100 ml apa Preparare: Ouale se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste si amestecul creste in volum. Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.
Ingrediente: Umplutura: 1 kg capsune 1/3 cana cu zahar o lingura zeama de lamaie Crema: 3 galbenusuri de oua 1/4 cana cu zahar 1 lingura si 1/2 faina de porumb 1 lingura de punch (sau alt lichior de capsune) Blatul: 1 si 1/2 cana de faina o lingurita cu praf de copt 1/2 lingurita sare
Ingrediente: 300 g capsune 100 g zahar 1 pachetel zahar vanilat 1 pachetel sau 1 foaie de gelatina 200 g frisca 100 ml apa 100 ml vin rosu Preparare: Curata capsunele si amesteca-le cu zaharul si zaharul vanilat intr-un castron, lasa-le sa stea circa 30 minute. Paseaza-le apoi cu mixerul vertical. Pune vinul si apa
Ingrediente: o banana 10 capsune un pic de zahar vanilat Preparare: Se spala capsunele si se curata de codite, iar banana se taie rondele. Se adauga in blender si se mixeaza pana ce se obtine o crema, dupa care se adauga putin zahar vanilat. Asta daca vreti, merge si fara. Mai puteti adauga si biscuiti