Ingrediente: 1 kg fasole boabe, o ceapa mare, sare, ulei, 3 bucati de carnat, cimbru, boia dulce Preparare: Fasolea se lasa la inmuiat in apa calduta, cateva ore, eu o las de seara pana dimineata. Apoi, se fierbe in multa apa. Dupa ce a fiert, se scurge bine de apa si se piseaza cu blenderul.
Ingrediente: 4 felii piept pui dezosat 2 carnati afumati 2 portocale condimente de pui patrunjel uscat usturoi ulei sare, piper Preparare: Se portioneaza 4 felii de piept de pui dezosat. Din loc in loc vom cresta carnea pentru a introduce ustoroiul. Pentru a ascunde crestaturile le vom presara cu patrunjel uscat. Se condimenteaza dupa gust,
Ingrediente: 600 gr carnati de bere 1 pachet mare de aluat din comert Preparare: Se ia cate o foaie de aluat si se taie pe lung, in mod egal. Apoi fiecare fasie rezultata, se taie la randul ei in patratele cat sa acopere carnaciorul. Se ia cate un patratel de aluat si se pune
Ingrediente: 5 kg carne cu grasime, 5 capatini de usturoi pisat, 1 cescuta de cimbru, piper macinat, boia de ardei dupa gust, sare, condimente pentru carnati, 10 metri mate. Preparare: Toci carnea, o amesteci cu toate ingredientele si faci carnatii dupa preferinta, mai grosi sau mai subtiri. Ii sucesti sau ii lasi liberi. Cand ai
Ingrediente: 500 g carnati afumati, 300 g branza de burduf, malai, 2 oua, 100 g smantana, ulei, sare Preparare: Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr-o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se taie in felii groase. Se pune jumatate din