Ingrediente: • 1 porţie de peşte alb: merluciu, cod, merlan • 1 fenicul mic (50 g) • 2 cartofi • 1 ceapă mică • 1 iaurt mic Mod de preparare: Pregătiţi cartofii: spălaţi-i, curăţaţi-i şi tăiaţi-i în bucăţi mici. Puneţi-i la fiert timp de 20 de minute. Între timp, spălaţi feniculul şi ceapa
În această reţetă sănătoasă, gustoasă şi foarte uşor de preparat (pe care o puteţi servi copilului începând cu vârsta de 12 luni), tradiţionala folie de aluminiu, pe care toată lumea o foloseşte în bucătărie, este înlocuită cu succes de foaia de salată, mai naturală şi comestibilă. Ingrediente: • 1 morcov • 100 g
Ingrediente: un dovlecel jumatate de morcov o ceapa mica o fasie ardei gras o felie telina jumatate radacina patrunjel un varf de lingurita de unt sau ulei un galbenus un iaurt marar un varf de sare Preparare: Se dau radacinoasele pe razatoarea mica, ceapa si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la fiert
Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina, 1/2 cub drojdie, sare, 2 linguri ulei, zahar, apa calda Pentru compozitie: sos de rosii, cascaval, rondele de ceapa, ardei gras, porumb, masline fara samburi, ciuperci, broccoli Preparare: Peste pliculetul de drojdie se pune o jumatate de lingurita de zahar, un pic de apa calda si un pic de
Ingrediente: 500 g ficat de pui, 1 ceapa mare, cimbru, piper, sare, 2 linguri ulei, 30 g unt, patrunjel Preparare: Se spala ficateii in mai multe ape. Intr-o tigaie topiti untul si adaugati uleiul. Taiati ceapa solzisori si o caliti doar pana se inmoaie. Scurgeti ficateii si ii asezati peste ceapa. Lasati sa se prajeasca
Ingrediente: 500 gr scrumbie proaspata 2 cepe mici 1 ardei capia rosu 1 ardei capia verde ulei, otet sare, piper Preparare: Pestele se curata in interior si se spala cu apa rece. Dupa aceea se taie in doua. Ceapa se taie julien, la fel si ardeii grasi. Se amesteca toate ingredientele si apoi se adauga