Ingrediente: 700 g ciuperci, 100 ml ulei, 1 ceapa, usturoi, 1 lingura faina, 1 pahar lapte, o cutie de smantana, sare, piper, verdeata Preparare: Se spala ciupercile si se taie in felii subtiri. Se toaca ceapa si se caleste intr-un vas cu 100 ml ulei, se adauga ciupercile, dupa care se acopera vasul si se
Ingrediente: Pentru 6 portii: 600 g carne pasare, 80 g ceapa, 50 g morcov, o radacina de patrunjel, 5 lingurite unt (ulei), 2 lingurite faina, 100 ml lapte, supa de carne. Preparare: Bucatile de carne se fierb impreuna cu zarzavatul tocat. Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu
Ingrediente: Pentru 6 portii: – 600 g carne pasare, – 80 g ceapa, – 50 g morcov,, – o radacina de patrunjel, – 5 lingurite unt (ulei), – 2 lingurite faina, – 100 ml lapte, – zeama in care a fiert carnea. Preparare: Bucatile de carne se fierb impreuna cu zarzavatul tocat. Separat, intr-o cratita,