Fără coloranţi artificiali – culoarea glazurii vine din sucul de coacăze negre! 10-12 porţii • Gata în 1 ora şi 55 minute • 304-254 calorii per porţie •12,5-10,5 g grăsimi Ingrediente: ■ 125 g unt ■ 125 g zahăr ■ 3 ouă ■ 1 75 g faină cu factor de creştere, plus 1 lingură
Un desert delicios, sănătos, cu o textură cremoasă, extrem de uşor de pregătit. Ingrediente: • 50 g de căpşune • 1 linguriţă de dulceaţă de zmeură sau de coacăze roşii • 1 iaurt mic Mod de preparare: Spălaţi bine căpşunele sunt jetul de apă, apoi puneţi-le într-un bol, împreună cu dulceaţa şă iaurtul. Mixaţi
Ingrediente: un curcan o capatana usturoi crengute rozmarin 100 g unt piper macinat Pentru umplutura 6 cartofi 4 mere 1 legatura patrunjel 4 linguri ulei de floarea-soarelui coacaze rosii sare Preparare: Se curata curcanul de pielite, se inteapa cu varful unui cutit si se unge cu untul topit in prealabil. Se condimenteaza cu sare
Ingrediente: 4 l apa plata 0,5 kg zahar 250-300 gr coacaze proaspete cateva cuburi de gheata pahare racite paie Preparare: In 4 litri de apa dizolvam jumatate de kilogram de zahar si adaugam 250-300 grame de coacaze. Se lasa sucul intr-un borcan de sticla deschis, o jumatate de zi la soare la fermentat. Se consuma
Stiai ca organismul uman nu poate proÂduce singur vitamiÂna C si nici nu poate sa o stocheze? Cu toate acestea, e o vitamina de o importanta vitala pentru noi, fie copii, fie adulti.
Produs de Europlant, una dintre cele mai importante companii producatoare de siropuri 100% naturale din Romania, siropul presat la rece nu contine conservanti sau coloranti si este preparat dupa retete traditionale. Avand cel mai mare continut de fruct, siropul presat la rece pastreaza intacte toate calitatile acestuia ceea ce-l face indispensabil in alimentatia copilului tau.
Te-ai plictisit sa mananci numai banane si mere? Din fericire, acum ai alternativa: fructele de vara. Caise, piersici, pepene, cirese.