Ingrediente: • ½ ceaşcă miere • ½ ceaşcă unt de migdale • 1 ½ linguriţă extract natural de migdale • 1 cană caise uscate mărunţite • ½ cană granola • ½ cană migdale mărunţite Mod de preparare: Într-un castron, amestecă bine mierea, untul şi extractul de migdale, apoi adaugă celelalte ingrediente (caisele, granola, migdalele)
Sunt sănătoase, gustoase, pline de energie, şi se fac extrem de uşor. Iată cum să prepari şi tu bomboane fără coacere. Ingrediente: • 80 g stafide • 80 g caju sau nuci macadamia • 30 g fulgi de ovăz • ⅛ linguriţă sare • ¼ linguriţă extract natural de vanilie • coaja rasă de la
Astăzi avem poftă de ciocolată, aşa că vă propunem o reţetă sănătoasă şi delicioasă, cu multă ciocolată: negrese fără zahăr şi fără lapte, dar cu avocado! Ingrediente: • 1 avocado de mărime medie • 3 ouă • 1 cană făină de grâu integrală • ½ cană pudră de cacao neîndulcită • ⅓ cană apă
Fără zahăr, fără lapte, fără ouă, doar ingrediente naturale, sănătoase şi un gust incredibil – aceasta este prăjitură Delice fără coacere. Crede-mă, toată lumea o va savura şi va rămâne cu gândul la ea! Iată cât de simplu este să prepari delicioasa prăjitură Delice, fără coacere. Ingrediente Pentru bază: ¾ ceaşcă fulgi de ovăz (sau hrişcă,
Aceste prăjiturele sunt minunate, atât de simplu de făcut, sănătoase și foarte gustoase. Nucile, cum este și caju, sunt o excelentă sursă de proteine. 30 grame de caju conțin 5 grame de proteine. În plus, conțin și foarte multe minerale: fier, magneziu, mangan, cupru, fosfor, vitamina K. Tocmai de aceea, această rețetă are la bază
Astăzi îţi propunem o reţetă pe cât de sănătoasă, pe atât de gustoasă. N-ai idee cât de uşor se prepară acest desert. Curmale, caju, unt de arahide, nucă de cocos… Zici că mănânci bomboane cu unt de arahide, însă e mult, mult mai sănătos. Curmalele sunt un zahăr natural, aşa că foloseşte-le ori de
Practic, ideal este sa-i dai copilului: apa plata de masa, lapte la micul dejun si la gustarea de dupa-amiaza, necesar pentru aportul sau de calciu, vitamine si proteine; fructe stoarse „acasa“ la micul dejun: fara zahar; nicio bautura indulcita sau cat mai putine posibile: o data sau de doua ori pe saptamana..