Ingrediente: • 800 g pepene galben • 800 g de pepene roşu • 40 g de fistic • 30 g nucă de cocos rasă Mod de prepapare: Curăţaţi pepenele galben şi roşu de coajă şi seminţe. Folosind o lingură-cupă de îngheţaţă, formaţi multe biluţe pe care le puneţi într-un bol. Curăţaţi fisticul şi tăiaţi-l
Ingrediente: Pentru foi: 3 oua 8 linguri zahar 2 linguri miere 3 linguri ulei 1 lingura bicarbonat stins faina cat cuprinde colorant verde Pentru crema: 3 galbenusuri 170 gr zahar 4 linguri amidon 500 ml lapte 200 gr fistic 4 linguri zahar pudra 200 gr unt esenta de vanilie esenta de fistic Glazura: 100
Ingrediente: 250 ml ulei de masline 400 g faina 300 g zahar esenta de vanilie 2-3 linguri esenta de fistic 300 ml apa un praf sofran pentru culoare 600 g fistic prajit Preparare: Se incinge uleiul, se adauga faina si se incorporeaza usor sa nu se formeze cocoloase. Se amesteca 3-4 minute la foc