Un desert ușor de făcut și foarte gustos – încearcă și tu rețeta de fursecuri inimioare cu portocale! Ingrediente pentru 30 inimioare: 2 1/2 cești de făină de patiserie, din grâu integral 1/2 ceașcă de zahăr brun 2 lingurițe de praf de copt o linguriță de bicarbonat de sodiu o jumătate de linguriță de
Ingrediente: 300 g untura 300 g zahar 300 g smantana 3 oua praf de copt faina cat cuprinde Pentru glazura 100 g ciocolata de menaj 2 linguri de ulei Preparare: Amesteci toate ingredientele, apoi intinzi din aluatul rezultat o foaie de 1 cm grosime pe care o tai cu diferite forme. Coci fursecurile
Ingrediente: 5 mere 10 castane 5 nuci 3 oua aproximativ 200 g faina 4 linguri zahar 1/2 pachet zahar pudra cu aroma vanilie Dr Otker 50 g unt 2 ciocolate Milka caramel 1 cutie cmrea de brazna cu smantna Almette 3 linguri smanatana 150 ml suc de mere verzi 1 plic gelatina transparenta 1 praf
Ingrediente: 4 oua; 250 gr. zahar; 250 ml. ulei; 450 gr. faina; o fiola esenta de vanilie; stafide si/sau ciocolata pentru ornat. Preparare: Se sparg ouale si se amesteca bine cu zaharul; se adauga uleiul putin cate putin. Apoi se pune faina in ploaie si se amesteca cu o lingura. La sfarsit se adauga esenta
Ingrediente: 300 g faina, 150 g unt, 3 lingurite de anison macinat, 1 lingura de zahar, 1 lingurita de scortisoara, 1 galbenus de ou, 1 baton de vanilie, 1/2 lingurita de praf de copt, coaja de lamaie. Preparare: Cantariti ingredientele cu ajutorul cantarului de bucatarie. Bateti untul, galbenusul, coaja de lamaie si vanilia pentru a
Sunt mamica a doi baietei minunati, cel mare are 6 ani si trei luni iar cel mic 1 an si sapte luni. In urma cu o saptamana am mers impreuna la medicul de familie pentru un control de rutina cu amandoi copiii.
Ingrediente: 230 g margarina 350 g zahar 350 g faina 200g stafide 6 albusuri de ou 25 g zahar vanilat Preparare: Se bate margarina cu zaharul pana devine cremoasa . Se adauga albusurile, zaharul vanilat, stafidele si faina amestecand usor. Din compozitia ce rezulta se fac forme rotunde cu seringa de ornat pe o tava
Ingrediente: miere 250 g, zahar pudra 100 g, ulei 75 ml, 4 oua, lamaie 100 g, nuci 200 g, faina 400 g, scortisoara macinata, 1 plic praf de copt, unt 25 g Preparare: Se bat albusurile spuma impreuna cu 80 g zahar, se adauga pe rand mierea, uleiul, nuca macinata, coaja rasa de lamaie, scortisoara,