Fursecuri

Ingrediente:

4 oua;
250 gr. zahar;
250 ml. ulei;
450 gr. faina;
o fiola esenta de vanilie;
stafide si/sau ciocolata pentru ornat.

Preparare:

Se sparg ouale si se amesteca bine cu zaharul; se adauga uleiul putin cate putin. Apoi se pune faina in ploaie si se amesteca cu o lingura. La sfarsit se adauga esenta de vanilie. Se pun cu un posh sau o seringa in tava.

Se coc in tava neunsa la 180 grade Celsius circa 10 min. Daca le vreti cu stafide, atunci puneti stafide pe fiecare fursec inainte de a le baga in cuptor. Daca le vreti cu ciocolata, dupa ce le-ati scos din cuptor, scufundati-le in ciocolata topita. Se pastreaza in cutii inchise. Dupa cateva zile sunt si mai bune!
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Deserturi