Un bebelus in varsta de 3 luni din Manoleasa, Botosani, a ajuns la spital internat in stare grava, dupa ce inca de la nastere i s-ar fi dat gris cu lapte, potrivit hotnews.ro. La nastere, copilul cantarea 3,6 kg, iar 3 luni mai tarziu, cand a fost adus la spital, cel mic avea cu 300
incepand cu luna a 8-a cu calciu, magneziu si vitamina B2 cu mult lapte gustos contine cereale valoroase fara coloranti (conform prevederilor legale) Gris Humana Baby este si pe gustul celor mari – un desert ideal sau o gustare. Pret : 11.50 RON
Ingrediente: 1 l lapte 1 ceasca de gris 10 linguri zahar 2 oua 50 g unt coaja lamaie Preparare: Se fierbe in clocot laptele cu 6 linguri zahar si coaja de lamaie. Se amesteca grisul cu laptele amestecand tot timpul sa nu se formeze cocoloase. Cand grisul s-a umflat se lasa la racit si se
Ingrediente: 200 ml lapte 3 lingurite gris 2 linguri miere Preparare: Se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga in ploaie grisul si se amesteca incontinuu. Dupa ce se ingroasa, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cand este caldut se adauga mierea si se amesteca din nou. Nu puneti miere atunci
Ingrediente: 1 ou, gris, o lingura de ulei (optional) Preparare: Dupa ce albusul s-a batut spuma, se adauga galbenusul si uleiul; se bat de 4-5 ori, ca sa se amestece putin, apoi se pune grisul. Se amesteca compozitia usor prin rasturnare, ca sa nu lase albusul, pana cand se incorporeaza grisul. Galustele se iau numai
Ingrediente: – 3 oua – 8 linguri zahar – 9 linguri gris – 1 plic zahar vanilat – 1/2 litru lapte Preparare: Se bat albusurile de ou, se adauga in ploaie 6 linguri de zahar, apoi se adauga galbenusurile si grisul. Se pune in tava si se introduce la cuptor 25 min. Apoi se scoate
Ingrediente: – mere – gris Preparare: Fructele se fierb in apa, apoi se scurg si, in aceeasi apa, se fierbe grisul; se adauga un pic de zahar si se amesteca cu merele pasate. Se bate cu telul, la rece, pana devine spuma, apoi se serveste.
Ingrediente: – 4 oua – 7 linguri de zahar – 6 linguri de gris – 1 l lapte – coaja de lamaie – esenta de vanilie Preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma foarte bine. Galbenusurile se freaca cu 4 linguri de zahar, se adauga cele 6 linguri de gris si apoi
Ingrediente: – 100 g carne de pasare, – 25 g morcov, – 10 g albitura, – 15 g telina, – 10 g ceapa, – 10 ml ulei, – 5 g verdeata, – 1-2 g sare Preparare: Carnea de pasare, curatata, spalata si transata in bucati, este pe jumatate fiarta in apa cu sare si dupa
Ingrediente: – 250 ml lapte – 50 ml apa – 20 g gris – 1 ou – 2 lingurite zahar – 2 lingurite unt – 1 lingurita pesmet Preparare: Se pregateste mai intai laptele cu gris. Se lasa la racit si se adauga untul, galbenusul, sarea si albusul batut spuma. Se pune in tava unsa