Noi toate suntem în căutare de aperitive rapide și sănătoase, pe care să le poată mânca și micuții noștri. Îți arătăm cum să faci ouă umplute cu pastă de avocado. Avocado este un fruct foarte valoros din punct de vedere nutrițional și este perfect pentru copii. Este ușor de digerat și poate fi introdus în
Ingrediente: • 12 ouă fierte • 1/4 cană maioneză • 2-3 fire ceapă verde tocată • Sare și piper (după gust) • 1 vârf de cuțit de muștar • Bucăți mici de măsline și morcovi pentru decor Mod de preparare: Curățați ouăle fierte (le puteți folosi pe cele rămase de la masa de Paște) de
Ingrediente: 5 oua 1 cutie pate (100 gr) 2 linguri maioneza 2 linguri mustar masline morcov gogosari marar Preparare: Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece, pentru a se curata mai usor. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert, altfel exista riscul sa se
Ingrediente: 6 oua, 50 g unt, 100 g smantana, frunza de patrunjel, 100 g sunca slaba, castraveti acri, sare, piper, mustar. Preparare: Intr-un vas cu apa rece si putina sare, se aseaza ouale si se pun la fiert. Ouale cu coaja subtire pot plesni daca se pun direct in apa fierbinte, prin urmare nu se
Ingrediente: 5 oua 50 gr unt 2 linguri mustar sare, piper patrunjel salata verde Preparare: Se fierb ouale, apoi se taie in jumatati. Galbenusul se scoate si se freaca cu unt, mustar, sare, piper, patrunjel tocat. Cu aceasta pasta se umplu albusurile si se aseaza pe foi de salata verde.